25. Jun 2022 - Internet vrijeme: @771 beata 
 
           ko smo mi?
           lična karta
           zašto klinika?
           naši partneri
           naši klijenti
           kontakt informacije
 
  
     
 

 

 

ZAŠTO KLINIKA?

 

Razvojem tehnologije čovjek je počeo stvarati moderne mašine i strojeve sve sličnije sebi. Tako su se u proteklih par decenija razvili računari koji itekako posjeduju karakteristike ljudskog tijela.

Računari imaju hard diskove, memoriju i procesore, odnosno mozak koji im je potreban da pamte, razmišljaju i donose odluke. Zatim matičnu ploču i kartice koje glume ulogu skeletnog i nervnog sistema, povezani žicama kao ljusko tijelo venama.

Kao takvi, izloženi su i raznom bolestima, odnosno virusima i crvima. U cilju sprječavanja ovih bolesti razvila se cijela industrija koja radi na proizvodnji antibiotika i antivirusnih sistema, a osobe koje se dobro razumiju u računare, narod je počeo nazivati "doktorima za kompjutere".

Svjesni ove fascinantne sličnosti, odlučili smo da po prvi put u Bosni i Hercegovini okupimo dobar tim "doktora i specijalista" na jednom mjestu. Ovome smo dodali i sistem za registraciju pacijenata, kartoteku i zavod za zdravstveno osiguranje, te tako dobili prvu kliniku za računare gdje će se isti tretirati kao pacijenti.

Iz dana u dan sve više poziva primamo preko preporuka, a veliki broj njih se žali na neodgovorne i neprofesionalne odnose preduzeća koja su im isporučili opremu i koja su dužna pružiti servis u garantnom roku.

Želja nam je da vlasnici računara uvijek znaju da postoji "ustanova" odnosno mjesto gdje se njihovim računarima uvijek može pružiti stručna i hitna pomoć, 24h na dan...

 


o nama | ordinacija | usluge | proizvodi | hitna pomoć | kontakt
Copyright © 2007 - www.pcdoctor.ba - online klinika
?>