Put pacijenta

Zašto klinika?

Razvojem tehnologije čovjek je počeo stvarati moderne mašine i strojeve sve sličnije sebi. Tako su se u proteklih par decenija razvili računari koji itekako posjeduju karakteristike ljudskog tijela.

Računari imaju hard diskove, memoriju i procesore, odnosno mozak koji im je potreban da pamte, razmišljaju i donose odluke. Zatim matičnu ploču i kartice koje glume ulogu skeletnog i nervnog sistema, povezani žicama kao ljusko tijelo venama.

Kao takvi, izloženi su i raznom bolestima, odnosno virusima i crvima. U cilju sprječavanja ovih bolesti razvila se cijela industrija koja radi na proizvodnji antibiotika i antivirusnih sistema, a osobe koje se dobro razumiju u računare, narod je počeo nazivati “doktorima za kompjutere”.

Svjesni ove fascinantne sličnosti, odlučili smo da po prvi put u Bosni i Hercegovini okupimo dobar tim “doktora i specijalista” na jednom mjestu. Ovome smo dodali i sistem za registraciju pacijenata, kartoteku i zavod za zdravstveno osiguranje, te tako dobili prvu kliniku za računare gdje će se isti tretirati kao pacijenti.

Iz dana u dan sve više poziva primamo preko preporuka, a veliki broj njih se žali na neodgovorne i neprofesionalne odnose preduzeća koja su im isporučili opremu i koja su dužna pružiti servis u garantnom roku.

Želja nam je da vlasnici računara uvijek znaju da postoji “ustanova” odnosno mjesto gdje se njihovim računarima uvijek može pružiti stručna i hitna pomoć, 24h na dan…

0
Godina poslovanja
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Godina iskustva
0 +
Pacijenata

Lična karta

  
Obrtnička djelatnost:“PC DOCTOR”
  
PDV:nismo obveznici
  
ID:4301532350004
  
Br. rješenja:03-21-9258/07 – Novi Grad
  
Br. računa161-000-00638000-15
 Raiffeisen Bank dd – Bosna i Hercegovina
  
Sjedište:Adema Buće 7, 71000 Sarajevo, BiH
  
Kontakt:+ 387 (61) 277 571.
 + 387 (62) 778 758.
  
 , support@pcdoctor.ba